Dutch-Netherlands
Select your language
  • Tractorpulling Bakel
  • Tractorpulling Bakel
  • Tractorpulling Bakel
Samenwerking IVS Rhinorocket | Tractorpulling Bakel

11258181 582289745247487 3853924763707633704 n

Mooie samenwerking tussen Truckpullingteam IVS Rhinorocket en Tractorpulling Bakel!

In samenwerking met Tractorpulling Bakel zal Truckpullingteam IVS Rhinorocket een eigen VIP stand hebben tijdens het evenement op zaterdag 22 augustus 2015. De VIP stand is toegangelijk voor genodigden van het team. De VIP stand is ruim opgezet om de sponsoren en genodigden in een leuke pullingsfeer te kunnen ontvangen!

Truckpullingteam Rhinorocket is een enthousiast en professioneel team, die truckpulling als passie heeft! De Magirus-Iveco truck komt uit in de 8,5 ton supersport klasse van NTTO (Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie). Daarnaast wordt er ook soms deel genomen in de VTN competitie (indien de NTTO competitiekalender dit toelaat). De afgelopen jaren is er veel progressie geboekt in het vermogen en betrouwbaarheid van de truck. De krachtbron, een Iveco V8 met een inhoud 17,2 liter, levert een vermogen van ruim 2000pk. De aangepaste drijflijn met speciaal geprepareerde banden zorgen dat het vermogen op de pullingbaan wordt overgebracht. De typerende torpedo truck verschijning met de Rhinorocket gele huisstijl, maken het geheel af.
Het Rhinorocket Truckpullingteam bestaat uit 13 personen, die gezamenlijk zorgen voor de goede prestaties van de truck. Binnen het team zijn verschillende disciplines aanwezig zodat alle zaken rondom een professioneel team verzorgd kunnen worden.

Voor meer informatie, kijk op facebook en op www.Rhinorocket.nl!

 
Sponsoren
Banner
Banner
Laatste Nieuws